maandag 6 mei 2024

Nieuwe kandidaat secretaris VVE Tower

 



In de volgende vergadering van de VVE Tower staat Germa Krist kandidaat voor de functie van secretaris in het bestuur van de VVE Westpoint Tower.

Ze stelt zich even voor:

Mijn naam is Germa Krist. Ik ben de beoogde opvolger van Jan van Damme als secretaris in het bestuur VvE Westpoint. In het voorjaar van 2020 ben ik verhuisd vanuit de Blaak naar Westpoint en het bevalt me goed. Belangrijkste reden om te verhuizen was dat mijn echtgenoot Henri overleden is en onze 2 kinderen op zichzelf gingen wonen, ik wilde dichter bij het centrum wonen en meer beschermd.


Ik werk bij Fujifilm Europe B.V. Tilburg waar ik tot voor kort als analiste  werkzaam was en op dit moment als document control specialist werkzaam ben. Tot vorig jaar was ik gedurende vier jaar bestuurslid van het Vrouwennetwerk Goirle. 

Tijdens de Algemene ledenvergadering in 2024 zal ik worden voorgedragen om secretaris te worden. Op voorhand dank ik Jan van Damme voor al zijn goede werken als secretaris. Gelukkig blijft hij nog actief binnen het bestuur zodat ik niet al zijn taken hoef over te nemen. Hopelijk kan ik als secretaris bijdragen aan verstandige plannen voor de toekomst van Westpoint. Ik ontmoet u graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten