dinsdag 3 september 2024

Eten bij de buren weer op 12 oktober 2024

 

Eten bij de buren 12 oktober 2024


Voor de zesde keer kunnen alle bewoners van Westpoint Tower en Wing weer deelnemen aan het evenement Eten bij de Buren. Zoals altijd valt dat op de tweede zaterdag van oktober, dus zaterdagavond 12 oktober. U kunt zich nu aanmelden om mee te doen.

Het gaat daarbij niet om culinaire prestaties, laat u daardoor niet afschrikken, maar om andere bewoners (beter) te leren kennen, samen iets te eten en te drinken en verrast te worden door de andere indeling en inrichting achter  elkaars voordeur.



We beginnen en eindigen Eten bij de Buren gezamenlijk met alle deelnemers op één adres. Maar na het glaasje bubbels splitsen we in een paar groepjes om op de volgende adressen een koud hapje, een warm hapje en een zoetig hapje of ander dessert te eten.  

Als u meedoet, kunt u een groepje van 6 tot 8 mensen aan tafel krijgen die een half uurtje bij u blijven voor een hapje en drankje. In die tijd moeten de gerechten worden uitgereikt en gegeten.  

Op een laatste adres komen alle deelnemers weer samen voor koffie en friandises en eventueel een drankje toe. Alles gebeurt op basis van wederkerigheid, dus met gesloten beurzen. Eén voorbehoud: het evenement gaat alleen door bij voldoende deelname.

 

 

Dit jaar heeft het evenement dus in principe plaats op zaterdag  12 oktober, vanaf 18 uur. U kunt zich tot uiterlijk maandag 30 september aanmelden middels een e-mail naar: proeverijwestpoint@gmail.com

We stellen het op prijs als u bij de aanmelding uw  huisnummer vermeldt, aangeeft of u alleen bent of met twee en een indicatie geeft van het gerechtje dat u wilt maken (koud, warm of nagerecht).  

Uiterlijk vrijdag 4 oktober krijgt u bericht of het Eten bij de buren doorgaat, over het eerste adres waar we verzamelen op 12 oktober, op welk tijdstip de groep bij u zal zijn en met hoeveel personen. Vergeet niet eventueel de Spambox te checken omdat een bericht daarin verzeild kan raken.

We hopen op een grote deelname 12 oktober.

Culinaire groeten van Irene, Meta, Theo en Arnold.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten